RESULTATS TORNEIG SOCIAL CRÈDIT ANDORRÀ 2008

logo-credit-andorra.JPG

La XIX ena edició del Torneig Social del Club de Golf del Principat i XIII ena edició patrocinada per Crèdit Andorrà va tenir lloc dissabte passat amb unes condicions immillorables al Real Club de Golf de Cerdanya. Van disputar la prova un total de 135 jugadors dels quals 100, socis del CGP. El lliurament de premis va tenir lloc al Buda Espai d’Andorra on els jugadors van gaudir d’un magnífic sopar ofert per Crèdit Andorrà i que va comptar també amb un obsequi consistent en ampolles de cava i instantànies de l’esdeveniment oferts per Codorniu i Establiments Vidal. La guanyadora de la prova en categoria handicap superior va ésser Maria Luisa Torres Martinez amb un total de 46 punts stableford i Joan Francesc Martinez Muñoz amb 37 punts i Joan Canet Tarridas amb 37 punts van ser segon i tercer respectivament en la categoria handicap superior. El guanyador de la categoria Handicap inferior va ser Michel Olive Feuerstein amb 36 punts stableford, Christian Muñoz Larrea, amb 35 punts i Jose Maria Avalle Cortizo amb 35 punts van ser segon i tercer respectivament.

També és van premiar a Toni Lopez Vicente com a guanyador Scratch de la prova amb 34 punts stableford, Maria Luisa Ferrer, amb 36 punts en la categoria femenina i a Jacint Casal Mor amb 36 punts en la categoria sènior.

Resultats Handicap Indistint de la prova.