panoram

La primera prova del Circuit Andbanc de Golf, que organitza el Club de Golf Principat amb el patrocini d’Andbanc, es va disputar dissabte al camp de Panoràmica situat a la localitat de Vinaròs, Castelló. Un total de 131 jugadors van disputar en immillorables condicions climatològiques la prova que obre el torneig d’enguany.

La propera prova es disputarà el proper 3 de maig a l’Empordà Golf.

Els resultats i classificacions són les següents: Per als socis del Club de Golf del Principat, el que va completar el recorregut amb un nombre inferior de cops va ser el senyor Axel Rabanal; en categoria A (hcp. 0 a 12.4) el guanyador va ser, amb 39 punts stableford, el senyor Albert Parrilla; en categoria B (hcp. 12.5 a 22.4) el resultat de 37 punts va fer del senyor Antonio Sanz, el guanyador i, en Categoria C (hcp. 22.5 a 28 homes i 36 dones), el millor resultat el va obtenir el senyor Jorge Cebrian, amb un total de 39 punts stableford. Pel que fa al soci de Panoràmica que va resultar guanyador en la categoria handicap indistint i que obté la primera plaça per a la final del 8è circuit d’Andbanc que se celebrarà del 2 al 5 d’octubre al complex d’Abama, a Tenerife, és el senyor Antoni Jiménez Povedano. Per la seva banda, el guanyador de la classificació de col·laboradors de l’entitat Andbanc, va ser Jordi Luque Pastor amb un fantàstic resultat de 41 punts stableford.