Nordea2

Una jornada especial amb els professionals nòrdics a Lumine per als tres components de l’escola de golf, Ricard Morat, Marc Isla i Javier Cayetano.

L’equip del Marc va acabar en segona posició.

Un total de 16 professionals del Nordea Tour i 48 joves jugadors de la FCG, van compartir una jornada de ProAm, a Lumine Golf, aprofitant la presència del circuit professional nòrdic a Tarragona aquestes dues últimes setmanes

Una jornada especial amb els professionals nòrdics a Lumine
Els joves jugadors catalans van viure una experiència única a Lumine Golf amb la disputa d’un Pro-Am, entre els joves amateurs de la FCG i un grup de 16 jugadors professionals, que van compartir la seva experiència i joc en amb grups de tres jugadors amb el professional. En total, es van completar 16 forats que van sortir a tret al matí de dimecres i van poder completar els 18 forats del recorregut Lakes. Un matí intens, d’aprenentatge continu i que va tenir com a colofó el lliurament de premis i un dinar entre tots els participants en aquesta gran iniciativa compartida pel Nordea Tour, Lumine Golf i la Federació Catalana de Golf. I després de la jornada de joc, l’equip vencedor, va ser, amb un total de -11, el format pel professional Oscar Zetterwall, al costat dels joves Dario Silva (Centre de Tecnificació de Barcelona 2), Andrea Nebot i Victor Guillem. La segona posició, amb -9, va ser per al grup format pel professional Erik Oja, al costat de Oriol Martínez Marco (Centre de Tecnificació Barcelona 1), Alejandro Domínguez i Marc Isla. La tercera plaça, amb -8, va correspondre al professional Gustav Adell, al costat de Roger Aguilar Domingo, David Mur (Barcelona 2) i Marta Andamollo. Una bonica jornada que difícilment oblidaran els nostres joves jugadors gràcies a la FCG.