andbanc

La segona prova del Circuit Andbanc de Golf, que organitza el Club de Golf Principat amb el patrocini d’Andbanc, es va disputar dissabte 3 de maig al camp de l’Empordà Golf. Un total de160 jugadors van disputar en immillorables condicions climatològiques la segona prova del torneig enguany. La propera prova es disputarà el proper 3 de maig a l’Empordà Golf.Els resultats i classificacions són les que segueixen: Socis club de Golf Principat Categoria A Jordi Puigdemasa 41 punts Categoria B Cristobal Aranda 41 puntsCategoria C Miquel Lorenzo 47 puntsScratch Axel Rabanal 35 punts Socis Club de Golf EmpordàCategoria A Jose Luis Macaya 43 punts Categoria B Pia Duran 41 punts Categoria C Xavier Palet 44 punts Scratch Raul Perez 33 punts El guanyador de la classificiació de col.laboradors d’Andbanc va ser Angel Rubio 40 punts stableford.Xavier Palet va ser el guanyador en la categoria handicap indistint dels socis del Club de Golf Empordà i obté la segona plaça per a la final del 8è circuit d’Andbanc que se celebrarà del 2 al 5 d’octubre al complex d’Abama, a Tenerife.

img_1453.JPG

Foto: Entrega de premi a Miguel Lorenzo guanyador de la categoria C dels socis del Club de Golf Prinicipat amb Mònica Codina Sots-Directora General Andbanc, Gerard Rieger president Club de Golf Principat i Anna Siurana directora Comercial Empordà Golf

pdf.jpg Feu un clic sobre la imatge pdf que apareix més amunt per a tenir accés al llistat de resultats de la prova del Circuit Andbanc al camp de golf de l’Empordà.