Bona tarda,

Els recordem que tenim les inscripcions obertes del TORNEIG SOCIAL 2021.

A petició del Ministeri d’Esports, per tal de garantir el correcte seguiment dels protocols COVID aprovats en l’àmbit de competicions esportives, tots els participants en el TORNEIG SOCIAL 2021, hauran de fer un cribratge obligatori mitjançant un test COVID abans de la competició. Aquest test és gratuït per als Andorrans i residents al país.

Per aquest motiu, demanem que ens torneu degudament omplert l’arxiu Excel que us adjuntem, com a màxim el divendres dia 30 d’abril. Cal tenir en compte que, tal i com indica el mateix arxiu, tots aquells que hagueu passat el virus també cal que ho informeu. Un cop haguem rebut aquesta informació, la remetrem al Ministeri d’Esports.

El dijous dia 6 de maig farem arribar una convocatòria d’hora i lloc per tal de passar el test d’antígens a tots aquells jugadors que el Ministeri consideri que cal testejar en funció del seu historial COVID. Aquest test es farà el divendres dia 7 de maig.

Per tal que no us suposi cap inconvenient d’horari, si us plau informeu en la columna Preferència (Matí/tarda) detalladament la franja horària que us aniria millor per passar el test