Benvolguts socis i visitants de la nostra plana web.

Us hem de demanar disculpes ja que hem patit la visita d’un troià, un programa que s’instal·la en els arxius temporals d’internet i que afecta als ordinadors que utilitzen windows i el navegador internet explorer. Els usuaris que utilitzin un altre sistema operatiu o un altre navegador d’internet no s’han vist afectats.

El problema ha estat resolt en el nostre servidor però pot haver afectat els vostres ordinadors, és per això que us recomanem que esborreu els arxius temporals d’internet i que actualitzeu els vostres programes antivirus per tal de corregir el problema.

Tot i que el problema no és greu, si no disposeu d’antivirus us proposem que en descarregueu un de gratuït d’internet a l’adreça http://www.clamwin.com i també podeu descarregar un altre programa de l’adreça http://www.lavasoft.com que un ajudarà a netejar altres programes que us puguin estar afectant.

Us demanem un altre cop disculpes i esperem que continueu visitant la nostra web per tal d’estar informats de les activitats que programem per a vosaltres.

Una cordial salutació.

Deixa un comentari